Nesedí mi vztah s tak velkým věkovým rozdílem bez ohledu na to, zda je o tolik starší muž nebo žena. Ale tak to je můj pocit jen.
Vendule další dítě přeju! I v tomto věku. Ovšem překvapilo mě, jak má hrozně vypadající kůži na rukou. Asi jak je vždy na fotkách vylepšená a ruce nejsou v detailu. Já jsem těměř stejného věku a ruce takové nemám, to jsou ruce podobné rukám mé maminky (možná horší) a ta je o 25 let starší než Vendula. Můj dojem z fotky - ruce staré matky, držící botičky svého dospělého syna, kterého objímá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.