Fern, kdyby se tu objevilo téma: "už 10 let se snažím o další dítě, nedaří se mi to, přežila jsem v životě jedno ze svých dětí a zemřel mi tragicky první manžel...", také bys jako odpověď založila stejné téma?
Přiznám se, že Tvou reakci nechápu a přijde mi dost hnusná. Je to čistě její věc. Navíc, když jsem nedávno procházela matriky, většina žen končila s posledním dítětem po 40. roce (některé až v 45 letech). A to se hluboce domnívám, se dožívaly nižšího věku, než dnešní ženy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.