já mám taky z Brazílie... novoroční oslava, šla jsem si v jednu ráno zaplavat do moře... nikde nikdo, takže nahá... načež přišla ochranka a stál tam u té mé hromádky oblečení... já neuměla portugalsky, on zase nic jiného. Vylézat nahá z moře před chlapem s kalašnikovem se mi fakt nechtělo.. nakonec přišli kamarádi a podařilo se jim vysvětlit, že jsou se mnou a že mi to oblečení pohlídají (on mi tam totiž hlídal ty moje věci, aby to někdo neukrad)...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.