Přidat odpověď
Kdysi jsme tady zakládala diskuzi o tom, že nejsem schopna udělat španělské ptáčky. Drbu se s nimi celé dopoledne, mám fakt vymazlený postup, ale v 99% případů skončím u toho, že je prostě neumím zamotat. Přitom po každém mém pokusu ( cca jednou za půl roku, když mi otrne), se rodina odvalí od stolu se slovy:"Byly zase výborné, proč je nevaříš častěji?".
A poslední lapsus - pekla jsem do práce v době p.k. ( před koronavirem) bábovku, kterou peču fakt už přes 30 let, takže jí umím poslepu. Už se mi zdála hotová, zkusila jsem jí vyklopit, přetrhla se a začalo z ní vytékat syrové těsto. Nacpala jsem jí nazpátek a zkoušela péct ještě dál. Upekla se, já jí neměla čas ochutnat ( pekla jsem až večer a ráno jí nesla do práce). Takže ráno jsem vzbudila manžela a nutila ho kousek ochutnat - naštětsí se zadařilo a nikdo nic nepoznal...
Předchozí