Lído, tak my celoročně vaříme teplé jídlo 2x denně, nebo minimálně jednou, když to, co máme k večeři, zbyde ještě druhý den na oběd...manžel obědvá celý rok doma, já si to beru s sebou do práce, syn přijde ze školy po obědě domů a shání něco k jídlu...jídel už jí teď víc, rozhodně už to není 5 jídel dokola, teď, co jsme byli všichni doma, tak se to dost zlepšilo...jenom chleba k večeři nám fakt nestačí, musí k tomu být aspoň polívka...a když se navečeříme kolem 19h, tak jak já se synem chodíme pozdě spát, tak si v noci ještě dáme druhou večeři - právě chleba s něčím, syn tuhle dva krajíce s lučinou, nebo nějakou domácí buchtu, nebo co tu zrovna je
![:-)](/g/s/0.gif)
, takže minimálně 2x denně máme na mytí talíře, příbory, skleničky, kastrol, pánev, nějakou tu vařečku...odpolední svačinky jsou většinou studené, takže to nějaký ten nůž, talířek apod...ale pořád mi to nádobí po jídle zabere tak 10-15 minut komplet se vším, i s utřením sporáku a linky...