Před sto lety, to byly prababičky. Ty jsem měla 4, z toho tři se vdávaly těhotné. Jedna ne, té bylo 16, tak to asi nestihla a navíc se u nás v rodině traduje, že na sex moc nebyla a pravděpodobně na základě toho měla pořekadlo: modlit se k tobě nebude! Takže kdyby se to bralo podle tohoto skromného vzorku, tak 3/4. Moje babičky (vstup do manželství na přelomu 40.-50. let) už samozřejmě věneček neměly a jedna měla více partnerů. Natož rodiče.
Holt přírodu neošálíš a jestli jsem po nich, tak teda ta příroda má poměrně silné volání. To by nevydržel ani vůl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.