Pro naše děti je pc naprosto běžná věc. Děti od malička přicházejí do styku s technikou.Teď při té online výuce se to jasně ukázalo jako výhoda. Přiznám se,že já už jsem mimořádně líná a co jde vyřídit online vyřídím. Už se mi nechce nikam zbytečně chodit a vyřizovat osobně. Kdyby mi teď někdo sebral tu možnost být online a pracovat s pc,tak jsem vyřízená. :-D Jen při myšlence,že musím zase psát na psacím stroji už mě bolí ruce teď. A také si říkám o kolik méně práce by zase člověk udělal,kdyby měl všechno jen obtelefonovávat,objíždět a posílat běžně poštou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.