Evelyn1968,2děti, oni byli na táboře 1.-5. třída běžně kolem 4-6 týdnů.
Oba a to až do páté třídy, většinou na 14dní kdesi. S tím já problém neměla. Příměstský též zakoupený,ale u nás tenkrát fungoval jen 3 týdny od bazénu.
Jenže v době kdy oni byli malý, jsem na úplně všechny týdny tábor nesehnala, jen 6 týdnů byli pryč.
Jinak píšu o době rok 2009(to jsem byla 1.7. bez jedinýho dne dovolený a když koukám okolo sebe, hodně lidí to bude mít letos podobně), kdy jeden byl po první a druhý po čtvrtý třídě. A v té době starší už i jednoduchý oběd pofackoval, nebo ohřál na sporáku omáčky a dovařil brambor. Takže ano zůstali tam sami.
A tady je X rodiců, co by je doma nenechali ani minutu. JJ manžel tam do 8h byl,pak je tam nechal a po 12h jsem dorazila já i na oběd.
Když není nic jiného. A bylo teplo třeba, tak já s nima šla k vodě. Do třeba 19-20h. Pak nás tam manžel vyzvednul.
Zrovna letos přišli noviny a já koukám na naše DDM a ukazuji to manželovi, protože to by jsme potřebovali tenkrát. Na vykrytí zbytku. Na každý den mají nově příměstský tábor. Jde přihlásit jednotlivé dny.
Oba jsme se shodli, že prostě se vše zlepšuje.