Přidat odpověď
Cimbur, ono je to asi hlavně místem, kde člověk žije...já jsem sice už 2 měsíce doma (obchod byl zavřený), ale kolem sebe mám spoustu lidí, co normálně chodí do práce a vyřizují si běžně, co je potřeba...ale tady kolem obchody nezavírají v 16h, je tu Lidl, Kaufland a další, ti mají otevřeno do večera...pošta teda nevím, tu naštěstí téměř nepotřebujeme...knihovna tu teď má otevřeno 3 dny v týdnu do 18h, 2 dny do 15h a v sobotu 9-13...na tržnici pro sazenice jsme byli na druhém konci města - v sobotu ráno...dneska jsem viděla inzerát jiné tržnice se zeleninou a kytkami, že má v pondělí od 14 do 19h... Zbytek si tu lidi prostě vyřídí o víkendu, větší obchody a centra mají otevřeno do večeřa...ale je mi jasné, že právě někde na menších městech to bude o dost horší...tam to bývá i normálně, vždycky si musím zvyknout, když třeba jedu sama někam na pár dní se synem na malé město, že potraviny a další krámy v 17h už zavírají, nebo pokud náhodou ne, tak už tam stejně nic nemají...otevřeno mají zas jen ty velké supermarkety a i tam jsme jednou narazili, že v 17h už tam neměli ani rohlíky...
Předchozí