| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Katko, je to asi trochu mimo téma, v zásadě je mi jasné, že letos leckde v zemědělství chybí levná pracovní síla, ale - zemědělci "naříkají", že nemají lidi na pole, lesáci "naříkají", že jim chybí lidi na likvidaci kůrovcového dřeva. A já díky svému pěstounskému puberťákovi vidím, kolik 15, 16 letých kluků - učňů se teď od března celé dny flinká, protože distanční učení nic moc, praxe na dálku nejde, stáli by o brigádu, protože chtějí peníze (že hlavně na nějakou tu flašku a trávu, to teď neřešme :-) ) a nic (na venkovském maloměstě) nemůžou sehnat, protože skoro všude chtějí brigádníky od 18 let. Vím to, protože jsem už několikrát narazila na nějaký inzerát, volala mladýho, že by to mohlo být pro něj, a ejhle - požadavek na zletilost. Nevím, proč je to takhle nastavené, dřív přece v tomhle věku mlaďoši normálně pracovali.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.