Přidat odpověď
já si ale vůbec nemyslím, že by tu matiku 8.třídy měl umět rodič, naopak, já píšu, že ji rodič umět nemusí, protože on se ji učit nemá, má se ji učit dítě a rodič mu k tomu má dodat podmínky, především klid a podporu morální, a případně teda teď tu techniku pokud to šlo, pokud ne, pak bylo úkolem rodičů dát vědět do školy, že techniku nemají a potřebují tištěné přípravy
vůbec si nemyslím, že je správně se s dětmi na 2. stupni učit tři hodiny, fakt ne, a pokud to někdo chce a vyžaduje, pak nemá co učit, přehazuje svou práci na rodiče
co se týká kolegyně a matematiky - jistě, je to ostuda, taky jsem o tom tak spala, ale na druhou stranu co je komu do toho, co umí češtinář? pokud se tu objeví nějaký doktor nebo právník, můžeme se ho zeptat, jestli ovládá součtový vzorce a lomený výrazy, goniometrii nebo větný rozbory. Myslím, že to většina z nás ochotně zapomněla, jen co jsme odmaturovali
nejen učitel má vš
ne že bych obhajovala, že to češtinář neumí, ale opravdu si nemyslím, že by byl schopen to učit, a ani by nebylo správný to po něm chtít
Předchozí