ale houbeles, sally psala jasně, že se o nic z dětí školy nemusí starat a já měla rok dítě doma samotné (prvostupňové) a také jsem se nemusela o nic starat. Učila jsem ve škole na plný úvazek plus vedla kroužky, domů jezdila večer, stejně tak manžel, měli jsme čas maximálně o víkendu. Tomu neříkám významnější zapojení. A to Břazová s online přenosy teprve začínala, takže byla maximálně 1 hodina týdně.
Naopak tu čtu, kolik lidí několik hodin denně dělá s dětmi úkoly, když děti normálně chodí do školy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.