Lído, je to individuální. Moje babička za první republiky klobouky nosila a nosila je pak i za komunistů. Chodila ke švadleně, měla spoustu věcí ušitých na míru. Dbala na to, aby kabelka ladila k lodičkám a samozřejmě i rukavice. Děda nosil oblek a klobouk. Byl profesorem na gymnáziu. Moje máma, nosila za totality jako doktorka šaty, měla hodně kostýmků /od švadleny/ a k tomu punčochy a lodičky. Klobouky nosila občas.
Já chodila všude v sukni. I na gympl jsem nosila sukni skoro až na zem, volnou košili po tátovi a k tomu spoustu kožených přívěšků na krku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.