Přidat odpověď
Od ledna provozuji bistro. Na začátku se všichni ptali: budete vařit vegetariánské, veganske, bezlepkové....??? Tak jsme se snažili: waldorfská salát s karamelizovanymi ořechy ( s možnosti trhaneho kureciho), kvetakové kari, pecena zelenina s grilovanym halloumi.... A výsledek? Velmi malý zájem. Tak tam hrnu cholesterol (burgery, beef bourguignon, guláš, kuře na vině, masové rolady,..) a lidi to miluji. Tak to možná vysvetluje malou nabídku těchto jídel v restauracích. Lidé s méně tradičními požadavky asi tolik do restauraci nechodí.
Jinak za me:
1) beef bourguignon s bagetou nebo stiuchanym bramborem
2) veprova kyta na smetaně s knedlikem ( pro me lepsi než svíčková)
3) raději než kuře mám krutí - tak krutí perkelt s ryzí
4) salát panzanella
5) těstoviny s vangolemi ( jestli to za ryby jde)
Předchozí