Federiko, máš děti v jiných než státních školách. Tam je to jinak.
Maturita v normálním režimu na státní škole. Všichni co ten den maturují tam budou mezi 7-7:30. A celý den, tam straší. A třeba syn sel na fyziku v 16:00 a domů se přihlásil okolo 18h. A prý jel hned domů, něco po sobě uklizeli- po maturitě. Nosili nádobí po komisi a podobně. Odvezl dva kluky domů. Úplně hotový....najedl se a šel spát.
A když si vzpomenu na svojí přijela jsem podobně. V 17h nam na chodbě hodili vysvědčení do ruky a mazejte domů.
Syn mladší mi taky říkal něco o odpoledne, ale včera, že by neměli kde být a třída venku jen jedna.
Za mě jedině venku, ale kolik škol má venkovní třídy. Ta naše jen jednu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.