| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jen volně povídací téma: Situace - dávám dítěti do pokojíčku nově pořízený odpadkový koš a přidávám v druhé ruce sáček do něj. Dítě stojí opodál a dává si sáček do koše a zjišťuje, že sáček nahoře příliš úzký tj. pro daný koš nevhodný. Sáček zmuchlá a jde pár kroků ke koši v kuchyni a chystá se sáček vychodit. Přitom se na mně podívá a říká: NE MAMI NE, tobě je líto toho sáčku..a hlasitý smích....a já se slyším, jak říkám, ať dá sáček do takového boxu na igelitové tašky a další sáčky, že to je škoda ho jen tak vyhodit a co by na to řekla Gréta.~q~ Ale vedlo mně to k zamyšlení, že možná to přeháním. Třeba dnes ráno jsem chtěla vyhodit prázdnou láhev od šťávy, ale koukám, že na dně ještě malinko zbylo. Doplnila jsem přímo v lahvi vodu a nalila pak dítěti do láhve do školy, měla jsem pocit, že tím se ta láhev do šťávy vypláchla a zároveň se vše zužitkovalo. Netrpíme žádnou nouzí, můžeme si dovolit kupovat šťávy dle chuti (i když vždy čekám na to, až je z 59 zlevní na 39, což jednou za za měsíc vždy v našem obchodě nastane ~b~ ) tak nevím, kde se to ve mně bere a jestli to už opravdu není v dnešní době k smíchu. Jo a také se nám doma hromadí malé pastelky tj. velké, co se z nich časem staly malé, ale ještě v pohodě se s nimi dá kreslit, mají tak 40% původní délky a pak už je nikdo nechce. Já bych s nimi kreslila, ale děti nechtějí.~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.