Přidat odpověď
Já jsem taky šetrná a asi to přeháním, ale dělá mi to dobře. Všechny obaly od potravin vyčistím a využiju do mrtě - takže šťáva v pohodě. Používám použité sirky k zapálení ohně (od ohně) místo, abych škrtla novou. Pytlíky zásadně používám opakovaně - vyhodit pytlík jen tak by mi trhalo srdce. Strouhanku používám opakovaně. Potraviny vůbec nevyhazuju, nesnáším to. Ubrousky si taky strkám do kabelky na potom. Všechno co jde, použiju a využiju. Ale nedělám to kvůli financím, ale z principu, abych vše využila na max.a abych nic nevyhazovala jen tak. Nesnáším třeba, když někdo neobere pořádně kosti a nechá tam spoustu masa, které se vyhodí - to je mi líto toho nezužitkovaného zvířete. Když něco vyhazuju, hóódně o tom přemýšlím.
Předchozí