Já používám kupovanou strouhanku. Je sice ošklivá, ale já jsem líná mlít a navíc nemám žádné zbylé pečivo, neb jsem šetřivý typ. Když se chceme rozšoupnout, třeba o Vánocích, trochu toho pečiva tedy poschraňuji a vyrobím pravou domácí strouhanku. Ke zbytkům strouhanky - když obaluji, musím mít strouhanky kopec, aby se v tom obalované hezky schovalo a pokrylo. Baví mě to hodně zasypat. Proto mám ty recyklovatelné zbytky. Obaluji na novinách !!! Je to hodně prostoru k zasypávání moukou a strouhankou. Přebytek mouky i strouhanky vrátím k dalšímu použití, zbyteček sbalím a vyhodím. To je moje eklhaftové obalování a proto vás raději nepozvu ani na květákový řízeček. Stejně byste nepřišly. Možná i díky ušetřené strouhance se snad mohu pozvolna a pomaličku těšit do předdůchodu ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.