Přidat odpověď
Silikonová podložka na pečení vydrží jen 230 stupňů, chleba peču na 250. Ani pečící papír není dobrý, pálí se. Chleba nejlíp rovnou na plech, nechytne se k němu.
Ad strouhanka - taky recykluju, přiznávám se. Mám extra nádobu na obalování, obalované dělám tak jednou za dva týdny, tak si říkám, že tam dlouho neleží. Za 20 let mi zplesnivěla jednou.
Ad šetření - jednou mi způsobil šok tehdejší přítel mé sestry. Byli u nás na štědrovečerní večeři a oni dva obalovali kapra. Měla jsem doma 10 vajec. On je na obalování použil všechny a pídil se po dalších. Já na něj koukala s otevřenou pusou, u nás se vajíčka vždycky nastavovala mlíkem, takže jsem myslela, že mu budou stačit max. 4 😁
Předchozí