U nás se jeden nedostal kvůli tomu, že rodiče byli věřící a měl špatnej kádrovej profil. To si vybavuju, že mi říkali rodiče
Nakonec byli na gymplech všichni, jen jinde. Tenkrát se dávala jedna přihláška,ale šlo nějak podat odvolání i na gympl v jiných městech.
Já se tenkrát o to mco nezajímala,vůbec mě nenapadlo,že bych se nedostala
Ale z přípravy si pamatuju jen tu nultou hodinu a že jsme měli nějakýho Bělouna, jinak nic.
Zato přijímačky si vybavuju přesně. Měla jsem příušnice, zhubla jsem asi 5 kil, lezly mi kosti. A doktorka řekla,že už nejsem infekční a na přijímačky mám jít, jen si mám vzít rolák, protože jsem byla pořád nějak nateklá.
A měla jsem pořád strašnej hlad, jak jsme to doháněla. Na zkouškách byl se mnu táta, všichni rodiče seděli v jídelně a jak to rozhlas "pustil", tak prej většina rodičů začala řešit, můj táta se tam nudil
A jak jsem měla ten děsnej hlad, snažila jsem se tu češtinu dopsat co nejdřív a byla jsem hotová daleko před ostatníma. Tak jsem se zeptala, jestli už můžu jít a pustili mě.
Šla jsem dol po schodech a všichni ti rodiče na mě koukali tázavě a s otevřenou pusou... Čekali, že jim jdu něco říct. Cítila jsem se trapně a nevěděla co říct. nakonec jsem popošla k tátovi a řekla mu:" Já mám strašnej hlad..."
Všichni se smáli.
Jo ataky jsem měla děsně krátký kalhoty, nějak jsem před přijímačkama strašně vyrostla