Pole, to dělá teď moje ségra, které je 45. Má to jako VoŠ. Ji to taky naplňuje.
Kdybych já měla do něčeho jít, tak by to byl nějaký jazyk, třeba rozšíření aprobace o angličtinu nebo dějepis. Ale vzhledem k tomu, že stejně neučím, tak to teď moc smysl nemá. Co se týká práce, mělo by to být spíš projektové řízení nebo něco obdobného. Můj šéf se mě neustále ptá, jestli bych něco takového nechtěla dělat. Ale oni (US) to mají jinak, on chodil do takové "školy" každé čtvrteční odpoledne a firma ho podporovala. Já bych musela dojíždět 150 km a ještě si to platit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.