Taky znám loupáky odlišné od makovek. Jsou z plundroveho těsta, tzn.kynute jako třeba na vánočku s menším množstvím cukru, ale místo 140 g másla dáš do těsta jen 40 a pak něco víc než 100 g zapracujes do nenakynuteho těsta podobně jako při výrobě listového. Proběhnou aspoň 4 cykly skládání a válení s nějakým časovým odstupem a pak vytvarujes rohlíčky, necháš nakynout, potres vejcem a pečeš. A tedy mimo práci s nim je těsto mezitím vždy v lednici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.