Bylo to v Evropě. Daleko na severu ve Skandinávii. V místech, kde bylo divné potkat samotného kohokoliv natož mladou ženu. Co mám děti, byla jsem úplně sama jen dvakrát na víkend. Chci být s dětmi a my nemáme žádnou rodinu, nikoho, kdo by ty děti chtěl i třeba jen na noc. Takže děti táhnu všude. Ale bez manžela jezdíme často. Nejen na výlety v ČR, ale byla jsem s nimi sama v Egyptě, v Chorvatsku, na Slovensku. Letos taky pojedeme sami na týden. Ale pak i na týden s manželem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.