Kat, neni to samozrejme ta uplna podstata, jak zda autem nebo letadlem. Zadani je zena sama. Ale model zena sama prijede s autem do hotelu a tam je sama proste vzbuzuje podiv. Zkusila jsem more a Alpy. Oboji. Z Alp jsem odjela v pulce, proste to bylo pocitove neprijemne. Ze jsem zaplatila celou dovolenou nebudu radsi ani psat. Chci byt nenapadna a chci si to uzit, nechci vzbuzovat podiv.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.