Plánovala jsem, že budu bydlet v houseboatu v centru Prahy, budu sbírat plnící pera a nosit červené brýle. Ani jedno z toho nemám. Mohla bych, ale už o to dávno nestojím.
Jiné sny si nepamatuju. Práci jsem chtěla mít hlavně dobře placenou, abych mohla cestovat a ohledně rodiny vím jistě, že jsem vůbec neplánovala mít manžela ani děti. Jako děti fakt vůbec nikdy, a když už, tak možná jednu holčičku v 38 letech a žádný manžel v tom nějak nefiguroval.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.