Taky jsem je dřív zavařovala, receptů na láky mám povícero. Křupavost má údajně ovlivňovat křen, pokud se dá, měly by být křupavější. U láku jsem postupně přišla na to, že nemá smysl ho vařit, takže jsem ho smíchala za studena, zalila tím okurky a ty normálně zavařila. Teplotu někam na 85 st.C po 20 minut, nevařila jsem. Nekazilo se to a bylo to i rozumně křupavé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.