Půlko, tak to se jim vlastně v životě nakonec může hodit víc, než kdyby uměly ty výmyky na hrazdě, nebo stojky a kotrmelce
. Po nás třeba ve škole v tělocviku kdysi fakt chtěli všechno to skákání přes kozu, švédskou bednu, cvičení na kruzích, na ribstolech, šplhání, něco na kladině, kotrmelce a už ani nevím, co všechno, plus běh na krátkou trať i po velkém oválu na hřišti...nikdy mě to nijak moc nebavilo a ledacos mi taky ani nešlo...no a v životě jsem to stejně k ničemu nepotřebovala, nejsem sportovní typ, ale zase ani pořád nesedím jako pecka, ráda chodím po horách, někde v přírodě, nebo vytáhnu koloběžku...syn to má podobně...přes švihadlo se naučil skákat až teď ve 12, když jsme byli celé jaro doma...asi se nudil
, kotrmelec pořádně neumí doteď...ale zase mu jde docela dobře ta vybíjená a hodně rychle běhá...dřív hodně jezdil na kole, teď spíš vytáhne občas koloběžku, nebo s námi chodí po výletech...podle mě je fakt uhozený dělat si hlavu z toho, že neumím kotrmelec, nebo stojku...hlavně, že má člověk nějaký pohyb...a známkovat tyhle věci ve škole mi přijde už úplně mimo...stejně jako hudebku, nebo výtvarku apod...