Ja třeba hraní amatérského divadla, což mě bavilo, ale po narození dítěte jsem s tím musela seknout, protože jsem neměla dost hlídání na zkoušky. Pak např. salsa, tancování Line dancing, ještě jsem absolvovala jednodenní workshopy různých druhů tanců. Zkusila jsem i jízdu na koni, s čímž jsem skončila po pádu kamarádky z koně, který jsem viděla. Mým setrvalým koníčkem jsou kreativní kursy. Ještě bych ráda absolvovala kurs latinsko amerických tanců a buď kurs zpěvu, nebo se naučil hru na klávesy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.