| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Baví a bavilo by mě pořád skoro všechno, co jsem kdy dělala, ale s narozením dětí některé věci nešly. V různé míře se k nim pomalu vracím.
Něco ale jde i s dětmi snadno, nebo lehce modifikované. Třeba z malování olejem jsem přešla na akryl a olejové pastely, páč to nemusí týdny schnout a není z toho smrad a bordel :)

Musela jsem opustit vysokohorskou turistiku (zkusili jsme i s dětmi, ale byl to teda vopruz a nestojí mi to za to ~t~), tanec (ten ale už i předtím, manžel tančil, dokud mě balil, pak se mu jaksi chtít přestalo ~t~). Velmi málo jezdím na kole, protože to mě baví, jen když jedu sama a užívám si krajinu, s dětmi je to pro mě tortura.
Už se vracím k turistice obyčejné tuzemské, to už jde, když je někdo ochoten být s dětmi, můžu vyrazit do lesů a chodit a chodit a koukat a být...

Naopak se mi s dětmi daří mnohem víc geologie, protože to bere už i je a kupodivu jsem postupně nadchla i manžela :) Takže na šutry jezdíme často a sbírka mohutní a roste:) Podobně jezdíme fotit divoké orchideje a vůbec některé vzácné kytky.

taky se můžu s dětmi mnohem víc věnovat své milované zahradě, což mě taky hodně baví.

Baví mě zapadat do cizokrajného prostředí, s čímž souvisí i jazyky, takže se taky ráda učím jazyky a ráda pak někam jedu, nejlíp sama. To taky jde čím dál líp zase :)

Taky vcelku ráda vařím a o jídle píšu, tak u toho se z koníčku stala i vedlejší práce.

Úplně jsem opustila třeba sběratelství známek a pěstování bonsají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.