Přidat odpověď
Alena, o tom, že se musí něco dělat s druhým stupněm se mluví od té doby co byl syn v třetí třídě. A je to spíš jen horší, než lepší aspoň v některých městech.
Taky by se to nemělo brát šmahem a někde jsou Zš skvělé. Monty třeba chytila skvělou. My měli Úplně luxusní naší malou Zš 1-5. třída.
Jenže pak máme ve městě 4 Zš a jedna je horší než druhá. Kamarád mi kdysi říkal, že to zkusí a když tak utečou na 6G. Kde myslíš, že mají syna, na gymplu. Během šestky škola slevila z nároků(ač nikdo neodešel na 8G- u nás to znamená dojíždět a to se málo komu chce), ve třídě mu ho šikanovali, došlo i na policii. Asi 3 propadlíky. Dceru má v třetí třídě a vůbec nepočítá, že by tam nastoupila do šestky. A jestli, že musí pak okamžitě na 6G.
No pravda je co se divím, mě ve školce šikanoval kluk syna byli jim oběma tři,ale protože to byl potomek, někoho z města, neřešilo se to. Syna jsem stěhovala já jinam.
A neřeší se NIC. Školy by se museli přebrat po jedné, na to není čas ani prostor, navíc se to jinak jeví při kontrole a jinak při normálním provozu. Kluci vždycky vypráví legrační historky, když na škole řádí týden inspekce.
Předchozí