Přidat odpověď
tak vás všechny večerně zdravím.
Marti, jsem ve školce v Mojžíři. Zítra už jdu naostro a jsem oficiálně pracující žena, výdělečně činná. Byla jsem doma od prosince 2000, takže dost povalování.
Naše Barunka má taky nohu 40 botasky 41 a je o 1 cm menší než já. V červenci jí bude 13, tak z ní taky bude dlouhán.
Sev, taky přeju šťastnou cestu a užívej si, jasně u maminky je nejlíp. Jedeš jen s dětmi nebo i s manžou? V práci zatím třídím zmatek v hlavě, ale snad to bude v poho.
Kačko, to je fajn, že se Filípkovi udělalo líp po mlíčku, je prostě lék. A průjmík snad taky přejde.
Ivčo, tak to je dobře, že vám takhle vyšetření dopadlo. A HOnzík je šikula. No babi je teda čupr holka.
Klárí hadříky jsou hezké, budete fešáci a kde jste byli? V Selgrosu?
Eli, jestli jsi už se zádama dřív trpěla, asi bych zašla někam k dr., abys něco nezanedbala.
Vlasinko, děti s LMD to nemají jednoduché samy se sebou a učitelka, když zná diagnózu, by to měla akceptovat a zaměstnat ho přiměřeně tomu. Když si stěžuje vám, co s ním asi máte udělat doma, když zlobí ve škole? Je snad studovaná osoba a měla by poradit ona vám. Toť můj názor. Martin chodí do školy v Neštěmicích?
Míšo, kde jsi? Už druhý večer sedím u PC a ty nikde. Béééé
Předchozí