kruci,
ve vlastní domácnosti s vlastními dětmi!!! a jindy to dělá kdo???Přeci škola. Vždyť se tu tři měsíce neřešilo nic jiného, než že rodiče dělají práci za učitele. A jo, často to bylo o tom, že škola naložila úkoly a rodič musel zajistit. To běžně nebývá a spousta rodičů s tím měla problém a byla to pro ně mnohem větší zátěž, než jejich obvyklá práce.
ono někde povinně sedět 8 hodin denně fakt není výhraTohle si zase nedokážu představit já, že by někde nebyla žádná práce. A pokud skutečně nebyla, tak mi nedávají smysl ty řeči o tom, jak někdo musel dělat práci za tu, co si vzala OČR...a ještě mít na ni vztek.
Ale je fakt, že ty vztahy tam asi jen v důsledku této situace vykrystalizovaly, pokud by do té doby byly OK, tento problém nejspíš nenastane.
Chápu Silvii a její rozčarování ze situace, nejspíš prostě jen potřebuje vyventilovat, jak se cítí. Když je člověku někde nedobře, zjišťuje, jestli by třeba někde jinde nebylo lépe (jestli má smysl uvažovat o změně místa). Podle reakcí tady v diskuzi mi přijde, že by si jinde v tomto moc nepomohla a toto hledisko při podobných úvahách nemá cenu řešit
.