Přidat odpověď
U nás:
1x maturita (prospěla)
1x pochvala ředitele školy za výborný prospěch a reprezentaci školy v ČJ olympiádě
1x pochvala třídního učitele za reprezentaci v chemické olympiádě
1x samé jedničky (kvarta 8G, zasloužené, i když např. z ČJ spíše příjemné překvapení)
1x čtyřka (byla i v pololetí a asi odpovídá schopnostem)
1x zhoršení oproti pololetí (ze známek do 10. 3. dva předměty z jedniček na dvojky)
1x nespokojenost dítěte, že se nezapočítávala práce během výuky na dálku
Celkově spokojenost.
Já dala všem třeťákům samé jedničky (skoro všichni je měli i v pololetí, vylepšila jsem jen dvě dvojky z ČJ), dala jsem i vysvědčení rodičům, také se samými jedničkami.
Šesťákům jsem většinou nechala jejich známky z pololetí, odpovídaly jejich aktivitě i schopnostem, v jednom případě jsem známku zlepšila proti pololetí, ve dvou případech jsem dala stejnou jako v pololetí, ale znamenalo to vylepšení oproti známkám do 10. 3. Dala jsem jen jednu 3, která odpovídala pololetí, známkám do 10. 3. i nulové aktivitě během výuky na dálku (když nepočítám mail s výčitkou, že toho dávám moc a nedá se to stíhat, takže ne že by nebylo jak komunikovat...).
Sedmákům jsem opět většinou nechala jejich známky z pololetí, jednomu jsem za práci při výuce na dálku zlepšila známku z pololetí ze 4 na 2 a jednomu z 3 na 2, takže nikdo neměl ode mě horší známku než 2.
Předchozí