Já toto taky nechápu. Fakt ne. Mám oblíbený pákistánský bufet, kde džbány s vodou jednoduše stojí na stole. V jedné "lepší" restauraci nám naopak vodu odmítli dát, jen prý deci ke kávě. To bylo to poslední, co jsem chtěla, protože jsme šli zrovna ze sauny. Chtěla jsem třeba džus a aspoň půllitr vody za nějaký mrzký bolus za mytí skla a tak. No že ne. Od té doby mne tam už neviděli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.