| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak třeba já piju hodně. Většinou řídím, takže pivo nemůžu. Bubliny mi nedělají dobře, slazené nápoje nepiju od dětství, nechutná mi to. Občas si loknu kofoly. Naštěstí v naší lokalitě se běžně nabízí "bazén". Není to sice na lístku, ale na požádání dají snad všude. jsou to 2-3 dcl džusu do půllitru dolité vodou. Když někde sedíme, dám si kafe a bazén, další bazén, oříšky a klidně ještě jeden bazén. Samotný džus bych určitě v tomto množství nevypila ani zadarmo, mám pocit přeslazenosti. Tam, kde mi aspoň toto neumožní, přijdou o kšeft i za mé alkohol pijící kamarády, tam bychom to po prvním pivu opustili a šli jinam celá banda. Doma piju neslazený čaj a vodu z kohoutku už snad od 10 let, ty slazené nápoje mi prostě nechutnají a nedělají dobře.

Nabízejí u vás taky "bazén", nebo je to lokální záležitost? (otázka na všechny, neptám se jen jezinky)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.