Přidat odpověď
Ač možná nebystře, stále mi připadá v pořádku, že staré dobré tradiční české a veskrze zdravé pívo je levnější než nějaké chemické sajrajty zvané kofola či malinovka. I že je levnější než obyčejná voda stočená do drahé lahve a vezená republikou. Pivo je v hospodě doma, obyčejně obyčejné domácí a regionální, tak ať si je nejlevnější. Vždyť je to náš národní nápoj k jehož požívání jsou hospody a restaurace jako dělané. Mně teda chutná pramálo, tak si klidně připlatím za vodu, když už jsem taková.
A jíst na "mezi" potraviny, třebas i lokální, je moc fajn. Člověk během jídla nasaje mnoho místních zážitků, lidí, psů a atmosféry. Mě to baví úplně stejně jako jíst a pít nóbl v předražené restauraci. Záleží, zda jsem zrovna ten den za nepříliš bystrou a přízemní socku nebo za vznešenou dámu. Jako tady.
Předchozí