Přidat odpověď
se mnou je to těžký, mám dost špatnou pracovní dobu, tak všechno stíhám dost špatně. Jinak bych stříhala a barvila o sto šest, protože je to pro mne relax a moc mě to baví. Na mateřské dovolené jsem si tím zpříjemňovala čas. Včera jsem psala, že jsou občas víkendy, sice sporadicky, kdy jede manžel s Kubíčkem sám ke tchýni, to bych se ozvala a mohli by jste přijet všechny :-) Ono se stříháním to není tak časově náročné, ale melír chce čas a ve všení den je to neuskutečnitelné, i kdybych někam dojela k někomu, Pavel by musel hlídat a já byc v noci doháněla přípravu do práce, do školky,...2x v týdnu dělám až do 17 hod, to je síla, to stihnu akorát vyzpovídat Barunku co ve škole a zvládnout domácnost.
Já se budu snažit.
Včera jsme jeli nakoupit ty nutnosti na cestu Barunce do Anglie a v La Halle v botách jsem koupila Kubíčkovi krásné letní boty s pevným kotníkem na suché zipy, za 390 Kč, mají i dost široky výběr barevných kombinací, hlavně za ten zpevněný kotník jsem ráda, tyhle boty preferuji. Tak dávám tip, protože jsou opravdu pěkné a mají jak pro holčičky tak pro kluky od vel. 19 do 29. Tedy s tou nejmenší si nejsem jistá, možná mají ještě menší.
Přeji vám krásný den, venku byla děsná zima.
A ještě vlastně jsem chtěla, že s těmi vlásky bych mohla přijet i za vámi, pokud by bal problém s miminkem, na MD jsem také tak jezdila s kufříkem, ono je to pohodlné, že nemusíte shánět hlídání. Tak snad to vyjde brzy.
Jetš ějsem chtěla poznamenat, že dnes má Kubíček spaní ve školce, má aprílovou noc, tak se moc těšil. Barunka tam bude spinkat také, pomáhá s dětmi, ona je taková chůvička, po dlouhé době jsme přes noc bez kulíšků, vidím to na romantickou noc :-)
Mm dnes velké výročí, před 2 roky jsem nastupovala po MD sem do práce. To to utíká...
Předchozí