Přidat odpověď
zazžila jsem sexuální obtěžování ve stejném věku jako ty, bylo mi 6 a měli jsme doma ve vedlejším vchod nájemníky z Pardubic- důchodce, co jezdili jen na léto.. pán zneužíval mě i sestru. Z ničeho nic se odstěhovali a já to už neřešila.. po letech jsem se dozvěděla, že naši o tom věděli a neudělali nic. resp. ukončili jim nájem, ale zmetli vše pod koberec. Sestra která to nedávno otevřela mi řekla, že to s rodičema řešila a oni ji řekli že o tom nebudeme mluvit.
Pán i paní dávno zemřeli. bez trestu. S tím se ještě nějak vyrovnám- nevím co pán zažil sám jako dítě, proč tak jednal... ale s čím se vyrovnat neumím- je to, že naši neudělali nic. (co by řekli sousedi, malá vesnice) prostě věděli co se děje, a neudělali nic. Sestra má problém udržet vztah, nechává se ve vztazích psychicky týrat, já jsem zase byla celé dospívání velmi promiskuitní a to myslím jako opravdu VELMI... chodím na terapie, konstelace... a učím se s tím žít. Mím v plánu s tím konforntovat matku, někde v hloubi tuším, že bych to tím mohla uzavřít
Předchozí