Přidat odpověď
Simeono, partu ne, já na větší společnosti nejsem. Zkoušela jsem najít kamarádku, která je taky sama a měla by čas o víkendech, ale nepovedlo se. Moje staré kamarádky jsou vdané, takže se věnují hlavně manželovi, jedna umřela. S tou kamarádkou z práce chodíme 1x za měsíc na pivo a tak 1x do roka na nějakou procházku, když nemá doma muže, nebo do divadla, na koncert. S další kamarádkou občas na nějakou procházku jdeme, na kafe nebo výstavu, teď jsem byla s ní týden na chatě, jezdíme do Prahy za další kamarádkou. Je to fajn, ale není to každý víkend, je také vdaná, má dceru, zahrádku, i jiné kamarádky nebo kolegyně, s nimiž taky něco podniká. Pak mám ještě jednu kamarádku, se kterou jezdíme už skoro 15 let v létě na dovolenou, letos to teda nevyšlo. Ona ale není z mého města, sice tak 2x ročně přijede na návštěvu, ale jinak si hlavně mailujeme. Dřív jsem chodila hodně sama, ale v posledních letech jsem už líná a vykopu se málokdy. Radši ležím doma na gauči s knížkou, což není dobré pro moji kondici.
Předchozí