| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, my jsme meli stejny problem. Lahvicku jsme zkousela, ale neslo to. Davala jsme mu vlaznou vodu pred jidlem po lzickach a pak se jendou natahoval za mojim hrnkem, tak jsem mu dala par kapek z hrnku, ale samozrejme to neslo, neco vypil ale vice toho bylo kolem:o)pak jsme koupila Magic cup od Aventu, ten jen kousal, neumel to nasat. Tak jsme zase davala po lzickach...Pak asi za dva tydny jsme koupila hrnecek se savickou, ktera tece a zkousela to s ni. Pak na jednou za tyden se napil se savickou a od te doby pije jak z hrnecku, tak z te savicky.
Chce to hodne trpelivosti, u nas to trvalo asi mesic a pul, nez jsme se dopracovali do stadia, ze skutecne pil. Byla jsem z toho na nervy, ze se to nikdy nenauci...ted pije i sam, ze si hrnecek se savickou drzi:o))(je mu 8,5 mesice).

ze zacatku, kdyz jsme davala vodu lzickou, jsem mu delala kasicky tekutejsi a vynechala jsme mrkev a banan. Kamoska mi radila pridat lzicku oliv. oleje.

myslim, ze flaska je uz zbytecna, uvidis, nauci se z hrnecku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.