| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V naší rodině není mezi dospělými zvykem na sebe vykřikovat hrůzy, které by člověk nejraději vzal zpět nejpozději druhý den, a myslím, že jsem nic takového neudělala vůči rodičům ani jiným příbuzným ani v pubertě. A ani já jsem si nikdy nevyslechla žádný všeobecně odsuzující "výkřik" typu "jsi úplně nemožná/zlá/bůhvíjaká", na který bych nemohla zapomenout. Ani moc vyčítání zpětně něčeho, což už nejde změnit, není u nás v rodině rozšířené a možná, že ani moc co opravdu velkého k oprávněným výčitkám neexistuje? Určitě během mé puberty probíhaly dohady o nějakých konkrétních věcech (dneska si vybavuju jen nějaké spory o to, v kolik musím být doma nebo případně jestli fakt musím jít spát po dískotéce k dědovi, když nikdo není u nás doma a tak podobně). V dospělosti se s rodiči nehádáme vůbec, asi nemáme o co.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.