Ja jsem v době korony objevila v DM-ku tonovaci sampon (tohle: https://www.dm.cz/search/1018146.html?type=product&q=tonovaci+sampon). Je to takovy pytlicek, jako sampony v hotelu, mají asi 5 barev. Normalne si to vždycky v nedeli naplacam na hlavu, necham asi 20 minut (tak akorát si mezitím oholim nohy) a pak to cely tyden odmyvam v nedeli si to zase naplacam. Mělo by to vydrzet asi 4 umyti, stoji 25 korun.
Me to udelalo fakt hezkou přirozenou barvu, i kadernice to chválila a sediny to zakralo celkem spolehlive.
Zkousela jsem i ruzny ty spreje, ale asi s tim neumim delat, vždycky jsem si vlasy nejak slepila a navíc me to desne svedi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.