Zasjaj, to je děsný :(
Ale musím říct, že jedna z Tvých vět mi nechtěně připomněla něco vtipného :) Kdybys to nenapsala, ani bych si to neuvědomila. Jak píšeš, že volala k Tobě do práce. Moje matka totiž do mé práce nevolá, to jí asi tak nějak dochází, že by nemělo náležitý efekt a byla by poněkud za blázna ona (už to dříve absolvovala, když volala tátovu šéfovi a vykládala mu, jaký je její muž vůl, tak to nějak náležitě nevyznělo
). Takže k mému soukromí se snaží dostat způsoby imitujícími "náhodu"
Když jsem dala v zimě výpověď, přirozeně ji popadla touha jít mému (bývalému) šéfovi spolupřikyvovat, jaká jsem úděsná husa, jíž je štěstím se zbavit. A tak vzápětí se sbalila a vyrazila do obce, kde můj bývalý šéf bydlí, a snažila se mu ochomýtat před domem a "jako ho potkat". Jenže jak dlouhá léta systematicky tajím maximum informací o sobě a víceméně něco uteče jen přes moje bližní (které přirozeně nemůžu nutit k nějaké mlčenlivosti, na to nemám právo), tak... netušila, že jsou dvě obce téhož jména, jen s jiným druhým přídomkem (jak se občas obec jmenuje prvním jménem větší obce a pak ty malé okolo mají druhé jméno za tím, typu Malé Přílepy - Teplá stráň) a vystoupila z vlaku o stanici dřív
Takže se chválabohu ochomejtala před nějakým podobným domem o pár kilometrů vedle... a pak mi frustrovaně vynadala, že kvůli mně to nedokázala přesně najít...