Po úraze. Nic až tak vážného, ale není to Ok plus mi ten úraz rozjel do akutního stavu nějaké chronické problémy.
Nejvíc potřebuju živou fyzioterapii, ne se strojem, ale s živým a kvalifikovaným fyzioterapeutem - na což v mém případě připadlo na jednu seanci 20 minut - je to normální nebo nějak málo?
Pořád nevím ,jestli jsem narazila na špatnou praxi nebo jestli to je realita našeho zdravotnického systému .....nesedlo mi nic prováděného technikou; naopak, kvalifikovaný zásah fyzioterapeuta by mohl přinést výsledek, ale 20 minut je tak na "dobrý den", "děkuji, nashledanou".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.