Monty, já ještě chodila do školy kde se příliš nepsaly písemky, byly jen čtvrtletní a pololetní kompozice, většina známek se získávala zkoušením u tabule. A já jsem měla moc nízké sebe sebvedomi, abych ustala situaci, že tam budu stát jako tvrdý y a nebudu umět odpovědět. Cítila bych se trapně před tím kantorem i spolužáky. Ale já jsem měla výbornou paměť a většinu učí a jsem si zapamatovala ze školy tak jsem tomu učení nemusela věnovat moc času.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.