| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak se mi podařilo vzpomenout si na přihlašovací údaje.
Mám kartouzáka se srdeční vadou a už 5 let mu každé ráno dávám 3 prášky. Ze začátku jsem zkoušela různé triky a desila se toho, že to tak bude po zbytek jeho života. Pak jsem na netu našla nějaké video, kde někdo předváděl, že to jde snadno.
Takže : nachystám si prášky na kuchyňský stůl. Bere benakor, furon a ještě jeden. Benakor je zvířecí a sní ho sám, předtím měl benamax, ale ten nechtěl jist dobrovolně.
kocour u toho sedí na židli. Levou rukou si ho přidržuju na tylu jeho hlavičky. Říkám mu lichotky o tom jak je šikovný a jak hezky papká prášky. Pravou rukou je vezmu mezi palec a ukazováček a prostředníkem mu otevřu tlamu, prášky šoupnu dozadu na jazyk a pak mu tlamu zavřu a přidržím. Pochválím ho a odměníme pamlskem. Vše musí proběhnout v klidu.
V současné době už pribiha na zavolání Prášky! A sám si na tu židli vyskočí.
Neříkám, že je to univerzální návod. Chce to hlavně klid.
Když odjedeme na dovolenou, je mu schopna ty léky stejným způsobem podat i moje nekočičí kamarádka.
ještě dodávám, že jídlo dostává, až po téhle proceduře.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.