Tak máte asi dobře platy. Já ještě před 10 lety měla kolem 20 hrubého a z toho jsem také šetřila. Mohla jsem si dovolit jednu zahraniční dovolenou ročně, ale rozhodně jsem vybírala tu nejlevnější vzhledem k tomu, co jsem od ní žádala. Jezdit i jinam, kromě pár krátkých výletu v Čechách, nakupovat drahé potraviny, drahé oblečení a jiné spotřební věci, jsem si dovolit nemohla. ( Drahé myslím třeba čokoládu za 100 nebo boty za 2000, nikoli lanýže a boty Manolo Blahnik).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.