Přidat odpověď
Vime oba pomerne presne, kolik vydelavame, vzhledem k tomu ze i pracujem spolu, nase platy jsou teda kazdej mesic jiny podle svatku a spol., ale vetsinou ma +- o 200 min nez ja. Mame kazdy svuj ucet, nakupy platime zhruba pul napul (nijak to nepocitame, ale vetsinou to vychazi tak ze delame dvakrat mesicne velkej nakup, jednou platim ja, jednou ona, a mensi veci tak nejak prubezne podle toho, koho co napadne). Ona ze svyho platu nekolik set setri, ja cast reinvestuju do jinych veci a neco jeste vydelam bokem, coz vi, ale nijak detailne se nevyptava. Ale nemame problem si pujcit kartu a tak... Teoreticky znam i jeji pin, akorat ho furt zapominam, vzhledem k tomu, ze ho potrebuju tak jednou za X mesicu, ona ma jednu moji kartu furt, akorat ma vlastni pin, takze ji muzu uzivat v omezenym rozsahu. Coz teda muzu v pripade nouze kdykoli zmenit. Fungujem timhle stylem zatim vyborne. Fungovalo to i v dobe, kdy jsme meli pred statnicema a meli plat tretinovy, resp. i ten rok, kdy uz jsem vydelaval normalne a ona mela plat oproti me tretinovy, nijak jsme vydaje nerozpocitavali, ale tak nejak jsme se na vydajich podileli v pomeru k prijmum, v ty dobe jsem teda platil vetsinu velkejch nakupu, pokud jsme objednavali jidlo, platil jsem vetsinou ja a kupoval jsem ji obleceni a spol. vic nez ted, sice by si vystacila se svym platem, ale bylo by mi tak nejak blby.
Předchozí