Kopíruji příspěvek, který jsem vkládala do Evžíčkovy diskuze:
"Byli jsme 14 dní na jižní Moravě, minimálně jednou denně (oběd) jsme jedli v restauraci (večer jsme obvykle grilovali) a dobře jsme se najedli DVAKRÁT. A tím nemyslím opravdu výborně, to se nám nepovedlo. Bída, bída, bída.
Asi založím téma."
Byli jsme v turisticky atraktivní lokalitě, ale sehnat slušnou hospodu byl problém. Jídlo průměrné (někde i podprůměrné), občas neuvěřitelné zážitky. Narazili jsme třeba na hospodu (velkou, na frekventované cyklostezce), kde měli jen jedno jídlo, a to smažák. Sedm dní v týdnu, na ceduli to měli den co den. Jiná restaurace - na nápojovém lístku litrový džbán vody za 49. Požádala jsem o půllitr kohoutkové vody, ale nešlo to, prodávají jen litr.
Další hospoda - dala jsem si pečené kuře a poprosila servírku, zda bych mohla dostat místo rýže brambory. No nemohla, i když brambory měli na jídelníčku se sekanou, řízkem nebo s játry.
A některé hospody vaří jen 4-5x v týdnu, prý nejsou lidi.
Kam na dobré jídlo? Klidně dejte tip, třeba někdo využije.