Křepelky dělám nejraději s játrovou a petrželkovou nádivkou, aby člověk alespoň něco v těch ústech měl. Něco do ní nacpi nebo přihoď. Křepelka je taková jen na oblíznutí. Ale dobrá je. Využila bych houby, nějakou zeleninu. Pokud je nemáte každý týden, tak nejlepší je podstata suroviny a nemusí se moc vymýšlet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.